Uw winkelwagen is leeg | U bent niet aangemeld - Login

Espressomachines

Elektra Semi AutomaticaOp het ogenblik is deze service niet meer operationeel.


Bedrijven, kantoren en horeca kunnen we op maat apparatuur leveren, exact die benodigd is!

Quick Mill:
Vraag een Italiaan welke espressomachine hij thuis heeft en de kans is groot dat hij zegt “Quick”. Vanaf 1945 bouwt Quick aan een een assortiment machines waarvan sommigen, zoals de Quick 820 en de Andreja, inmiddels archetypen genoemd kunnen worden. Quick is ook bekend van Quick Mill de “snelle molen” die een vaste plaats heeft in de professionele horeca.

Elektra:
De roem van het Italiaanse Elektra is legendarisch. Het was de Fregnan familie die in 1950 de eerste espressomachine met een hydraulische unit ontwikkelde. De “Belle Epoque” is de Elektra die de espressowereld voor altijd heeft verandert. De voortdurende zoektocht naar kwaliteit en een unieke vormgeving houden dit merk al jaren aan de absolute top.

Ascaso:
Het Spaanse machinemerk Ascaso produceert zetgroepen en onderdelen voor espressomachines sinds mensenheugenis. Al een aantal jaren biedt Ascaso ook eigen machines die de enorme kennis van het zetsysteem verpakken in degelijkheid en modern design. Molens die perfect aansluiten op de vormgeving van de machines maken de beleving compleet.

La Marzocco:
Mooi vormgegeven en een uitermate betrouwbare machine speciaal voor de horeca.

Wega:
Espressomachines met alure.

 Quick Mill PROQuick Mill 3035 Quick Mill 970   Ascaso Steel Trio professioneel Electronisch la marzocco - linea QuickMill 050Mazzer JollyAscaso Business ClassRheavendors Koffie voor Office/bedrijven.

Mail ons voor het eerste contact of mail ons via het contact scherm.

Bij voorbaat dank!
Team ItaliëKoffie