Uw winkelwagen is leeg | U bent niet aangemeld - Login

Offerte voor Koffie op het werk


Koffie wordt steeds belangrijker, sterker nog uw klanten en werknemers weten het steeds beter te waarderen.


Productkode: IK73 KoffieWerkOfferte

Voorraad: 2-5 dgn

Ä0.01


Share/Save/Bookmark Vertel een vriend over deze site of dit produkt

Koffie wordt steeds belangrijker, sterker nog uw klanten en werknemers weten het steeds beter te waarderen.

Koffie op het werk is belangrijk. Koffie moet steeds lekkerder en gevarieerder, zo vindt de gemiddelde werknemer. Er is zelfs bewezen dat werknemers beter presteren zodra ze goede koffie drinken op het werk. Maar goede koffie is niet alleen belangrijk voor u werknemers, ook voor u klanten! Goede koffie laat een goede indruk achter!

ItaliŽ Koffie heeft 3 soorten versgebrande koffiebonen. Deze bonen zitten verpakt in speciale zakken zodat de versheid gegarandeerd is voor ruim 1 jaar!

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in koffie, maar ook in het leveren van espressoapparaten. De volautomaten van QuickMill zijn uitermate geschikt voor kantoren en bedrijven! Kijkt u rustig rond op de site en kijk welk apparaat het beste bij u bedrijf past!

Wij hebben een top 3 gemaakt van de meest geschikte koffiebonen voor op het werk. Voor alle andere soorten koffie kunt u natuurlijk ook op deze site terecht! Al deze soorten zijn geschikt om te drinken als espresso, cappuccino of als americano (gewone koffie).


Wij kunnen ons voorstellen dat u de koffie graag vooraf wilt proberen. Dit kunt u bij ons komen doen! Tijdens zo'n kleine proefsessie, die overigens niet te veel tijd in beslag hoeft te nemen, kunnen we meteen de bedrijfsapparatuur demonstreren.

Daarna kunnen we een passende offerte maken waar alles in staat, naar u wens! U kunt een afspraak maken via ons e-mail adres info@italiekoffie.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op 06-22669595!

Binnen de regio bezorgen wij vanaf 6 kilo gratis, buiten de regio zullen wij werken met een koerier en zullen er extra bezorgkosten bijkomen.