Uw winkelwagen is leeg | U bent niet aangemeld - Login

ItalieKoffie Nieuws

12 maart 2013: Italiekoffie heeft nieuw in het assortiment de Koffiemaler van Demoka. Leuke machine met profesionele eigenschappen!
Demoka maler

12 nov 2012: Italiekoffie heeft Professionele espresso machines in het assortiment. Het gaat om een 1 of 2 groeps machine.

 

 

 

 

12 apr 2012: Italiekoffie heeft 2 x espressomachines geleverd van Rheavendors en geinstalleerd bij MC de Baronie. Men gebruikt de koffiebonen versie, wat onze koffie zeer goed aan kan. Hetzelfde setje als hieronder. Inclusief de watercooler.

12 nov 2011: ItalieKoffie heeft de espressomachines en watercooler van Rheavendors opgeleverd aan Apotheek Venlo.
Rheavendors espressomachine

 

 

 

 

 

 

24 nov 2010: ItalieKoffie staat met Elena in de CiaoTutti. Mooi stukje over onze ontmoeting! Klik op onderstaande afbelding:

 

jan 2010: Binnenkort zijn de Elena PODS de Elena ESE servings beschikbaar. Dezelfde kwaliteit op een andere wijze.

juli 2009: Binnenkort is de nieuwe QuickMill beschikbaar de QuickMill 0985 Beschikbaar in verschillene varianten met vaste wateraansluiting of met een stillere (rotatie) motor.
 

 

juni 2009: Sommige van onze machines kunnen op de waterleiding worden aangesloten. Hiervoor hebben we speciaal voor onze machines Brita filters geselecteerd. Vanaf juni 2009 zijn we dealer geworden van deze filters. Kijk hier voor meer info.

jan 2009
: We zijn ook dealer van La Marzocco en Wega machines speciaal voor onze horeca klanten. Topmachines zonder twijfel! Kijk maar hier!

dec 2008: We leveren binnenkort de ESE servings van Vergnano en de Biologische koffie van hetzelfde merk.
Deze kwaliteiten miste we nog in ons assortiment.
Assortiment van Vergnano

juni 2008: 3de geworden op de WK Barista in Kopenhagen, dat 22 juni j.l. gehouden is, de Nederlandse Liesbeth Sleijster. Mooi om te zien, hoe ze de koffie bereid. Fantastisch! Zie video.

Streaming Video by Ustream.TV

 

mei 2008: We kunnen nu ook de volautomaten leveren van Quick Mill (de 5000 serie).

mrt 2008: We zijn dealer geworden van o.a. Elektra, Ascaso en Quick Mill espressomachines en malers.

feb 2008: Van de week (feb 2008) zijn we op bezoek geweest bij de Elena branderij en hebben we met eigen ogen kunnen zien hoe ambachtelijk daar de koffie wordt gebrand. Sinds 1863 heeft men al ervaring met het branden van de heerlijke koffie. Kijk hier voor een impressie.